Her Şey Seninle Başlar!- Mümin Sekman



 
Mümin Sekman’ın mükemmel eseri olan ve gün geçtikçe popülaritesi artmaya devam eden okudukça okunan bir eseri olan  “Her şey Seninle Başlar” raflarda yerini almaya hala devam ediyor.  Siz değerli okuyucularımız ile bu eseri paylaşarak daha faydalı olmasını diliyoruz. Sizlerde bu eseri paylaşarak fayda sağlayabilirsiniz.
Kitap ile ilgili genel olarak bilgi vermek, uzun uzadıya anlatmak isterim ama o kadar çok anlatılacak şey vardır ki sayfalara sığmaz… Değerli kitapseverler, eğer sizler bu eseri okuduysanız kısa olarak kitap hakkında bilgileri yorum olarak paylaşırsanız hem bizler hem de okuyan dostlar memnun kalır.


Kitabın tanıtım bülteni şu şekilde kaleme alınmıştır;

Çaresizlik öğrenilmiş bir olaydır. Başarılı olmak da öğrenilebilir bir durumdur. Sende sandığından fazlası var! Gelebileceğin en iyi yerde değilsin. Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır. Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur. Rüzgârı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren! Seyirci koltuğundan sıkıldıysan, sahneye çık. Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var. Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın. Her şey seninle başlar! Hayatta ya tozu dumana katarsın,  ya da tozu dumanı yutarsın. Seçim senin!
 (Tanıtım Bülteninden)

Yorumlar

  1. Bu adamın. Eserleri super

    YanıtlaSil
  2. süper admin eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. Mümin Sekman'ın yazdığı "Her Şey Seninle Başlar" kitabı ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder