Gerçek Hesap Bu!-Nejat İşler

Nejat İşler’den çok okunulacak mükemmel bir eser… “Gerçek Hesap Bu” 2016 yılı içerisinde en çok satanlar bölümünde yerini almayı başarmıştır.  “Söze Gerek Var mı?” diyip başlamış söz hayatın âsi çocuğu Nejat İşler…
Kitapta kendi hayatının yanı sıra yaşadığı olayları çekindiği filmleri ve aşık olduğu kızı anlatır. Çok sevmiştir bunu hayatının bir çok alanında da hissetmiştir.
Kitap oldukça akıcı ve bir o kadar mükemmelliğe layık… Sizlere kitabın tanıtım bölümü aktaracam. Okuyup okumayacağınız size kalmış. Ama okuyun derim…


Gerçek Hesap Bu!-Nejat İşler Arka Kapak…

Gerçek hesap bu… Söze gerek var mı? "Kendi hikâyelerimizi anlatalım, gerçekleri bizim gibi yaşayanları da anlatmak lazım." "Gerçekten istediğim şeyleri yapmak, gerçekten istediğim yerde, gerçekten istediklerimle zamanımı değerlendirmek. Tek isteğim ve halihazırda yaptığım şey bu." Söze gerek var. Gerçek hesap bu!

(Tanıtım Bülteninden)



NOT: “Kitapçı Dünyam Ailesi Olarak Sizlerlen Bu Güzel, Okunması Gereken Eserleri Paylaşmak Bizi Mutlu ve Huzurlu Kılmaktadır. Sizlerde Bu Güzel Eserleri Paylaşarak Gerek Okuyacak Kitleye Ulaşabilir Gerekse de Destek Olabilmek Amacı İle Paylaşmanızı Rica Ediyoruz…”

Bol ve Huzurlu Okumalar…



Yorumlar

Yorum Gönder